Janmaat krijgt waardering: "Met goed gevoel naar Oranje"

25 mei 2015, 09:12

Daryl Janmaat maakte vorige zomer de transfer van Feyenoord naar Newcastle United en kan terugkijken op een uitstekend debuutseizoen in de Premier League. Na afloop van de 2-0 winst op West Bromwich Albion, waarmee handhaving veiliggesteld werd, werd hij zelfs uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij The Magpies.

"Als we gedegradeerd waren, was deze prijs niks waard geweest. Maar nu kan ik ervan genieten. Het is schitterend om zo gewaardeerd te worden door het publiek", reageert Janmaat op de website van zijn management Wasserman op zijn onderscheiding. Newcastle kende een teleurstellend seizoen, maar de Nederlandse rechtsachter was een lichtpuntje. "Het is echt een megaopluchting dat we ons hebben gehandhaafd. Ik ben dolgelukkig dat we het hebben gered. Het is geweldig voor de stad, de supporters, de club en de spelers."

De focus kan bij Janmaat nu volledig op Oranje komen te liggen. Op 5 juni staat er een oefeninterland tegen de Verenigde Staten op het programma, op 12 juni wacht de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. "Ik ben nu even een paar dagen vrij en dan ga ik de accu weer opladen voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Doordat we ons veilig hebben gespeeld, meld ik mij binnenkort met een heel goed gevoel bij Oranje", aldus Janmaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen