Gio hoopt op Clasie: "Hij moet naar zijn gevoel luisteren"

25 mei 2015, 10:39

Voor Feyenoord is het zaak om orde op zaken te stellen, na het dramatische einde van het seizoen 2014/2015. Na een reeks van ontluisterende resultaten grepen de Rotterdammers zondag definitief naast Europees voetbal. Volgend seizoen moet er een wederopstanding plaatsvinden in De Kuip, met Giovanni van Bronckhorst als hoofdcoach en de terugkerende Dirk Kuyt in de selectie. De Feyenoord-fans hopen ondertussen dat Jordy Clasie zal blijven.

Na de uitschakeling in de play-offs tegen sc Heerenveen benadrukte Clasie dat een vertrek uit Rotterdam-Zuid voor hem zeker niet uitgesloten is. "Ik ga niet zomaar weg bij Feyenoord, maar het is wel mogelijk", zei de aanvoerder van Feyenoord. Van Bronckorst denkt er anders over. "Ik wil dat hij blijft. Jordy is een heel belangrijke speler voor het team en voor de club", stelde Gio volgens het ANP.

Toch is Van Bronckhorst niet naïef, hij beseft dat Clasie zomaar eens kan vertrekken. "Ik loop lang genoeg mee om te weten dat spelers met zulke kwaliteiten altijd in de belangstelling staan. Het juiste moment zal hij zelf moeten bepalen. Toen ik als speler van Feyenoord naar Glasgow Rangers verhuisde, voelde ik aan alles dat ik die stap moest maken. Jordy zal naar zijn gevoel moeten luisteren, maar ik hoop dat hij voor Feyenoord behouden blijft."

Clasie staat nog tot medio 2018 onder contract bij Feyenoord, waardoor de Rotterdamse club miljoenen euro's kan ontvangen bij een verkoop. Het is het echter niet zo dat Feyenoord echt geld nodig heeft. Sportieve versterking, daar hunkert de geplaagde club naar. "Ik denk niet dat er nu spelers bij Feyenoord weggaan of wegblijven, omdat we komend seizoen geen Europees voetbal spelen", denkt Van Bronckhorst in ieder geval. "Feyenoord is een mooie club, die nog veel meer te bieden heeft."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen