Demmers was vroeg wakker: "Het is erop of eronder"

25 mei 2015, 12:26

Voor Go Ahead Eagles is het vanmiddag (maandag) de dood of de gladiolen. Maakte de ploeg uit Deventer in de uitverkochte Adelaarshorst een 1-0 achterstand tegen De Graafschap goed, dan blijft het in de race voor handhaving. Lukt dat niet, dan degradeert Go Ahead naar de Jupiler League.

"Ik was vroeg wakker, maar ik denk dat veel mensen dat wel hadden", stelt een gespannen Demmers voor de camera van FOX Sports. "Het is natuurlijk een spannende dag. We moéten, we hebben het bij De Graafschap namelijk laten liggen. We hebben moeite met scoren, maar het zal vandaag moeten gebeuren. Het is erop of eronder."

Demmers moest niet te lang stilstaan bij de nederlaag in Doetinchem, maar de focus verzetten naar de return in Deventer. "We hebben kort met elkaar gesproken en daarna meteen weer naar voren gekeken. Er is goed getraind en de spelers zijn goed hersteld. We moeten proberen om scherp te beginnen vandaag. We hoeven maar één doelpunt te maken om gelijk te komen", weet Demmers.

Of zijn lot als trainer van de Eagles aan de afloop van de play-offs verbonden is, weet Demmers niet. "Geen idee, maar ik heb een doorlopend contract. Daar gaan we het later pas over hebben, daar hebben we het bewust niet over gehad. We zien het wel."

Bekijk hier de opstellingen voor het duel in Deventer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen