Vriends kan het niet geloven: "Heel pijnlijk om te ervaren"

25 mei 2015, 15:34   Bijgewerkt: 25 mei 2015, 16:04

Het zit erop voor Go Ahead Eagles. Na twee jaar in de Eredivisie te hebben gebivakkeerd is de ploeg uit Deventer veroordeeld tot de Jupiler League. De degradatie is door twee nederlagen tegen De Graafschap een feit. In beide wedstrijden ging de ploeg van coach Dennis Demmers met 1-0 onderuit.

"Dit is niet te geloven", sprak een geëmotioneerde Bart Vriends na de degradatie tegen FOX Sports. "Het doet heel veel pijn om te zien hoeveel mensen we hebben teleurgesteld. Vandaag had het honderd procent de andere kant op moeten zijn. Volgens mij heeft De Graafschap nog geen zes seconden de bal gehad. We verliezen weer door een corner, het is ongelofelijk."

Het probleem van Go Ahead is duidelijk het ontbreken van scorend vermogen. "Dat is het probleem van de laatste maanden geweest en dat heeft ons ook opgebroken in de play-offs. Zonder jongens aan te wijzen, we zijn het hele jaar tekort gekomen als ploeg. Maar dat het op deze manier gebeurt, met vijftien gemiste kansen, dat is te treurig voor woorden. Het is ontzettend pijnlijk om te ervaren", aldus Vriends.

De Graafschap, dat doorging door een doelpunt van Vincent Vermeij, speelt in de finale van de play-offs tegen FC Volendam of FC Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen