Kazim-Richards: "Volgend jaar mogen jullie me beoordelen"

25 mei 2015, 20:57

Het afgelopen seizoen was het niet het jaar van Colin Kazim-Richards. De aanvaller werd in de zomer gepresenteerd als opvolger in de spits van Graziano Pellè bij Feyenoord. Die erfenis viel de Engelse Turk zichtbaar zwaar. Kazim-Richards is zelf niet tevreden over zijn prestaties en hoopt volgend seizoen meer indruk te maken in Rotterdam.

Hij scoorde elf keer in zijn eerste seizoen in de Eredivisie. "Ik vind niet dat je mij moet beoordelen op dit seizoen. Ik heb de complete voorbereiding gemist", vertelt hij aan Metro. "Daardoor was het voor mij erg lastig, zeker nadat ik ook nog eens geblesseerd raakte. Ik ben er de persoon niet naar om excuses te zoeken, maar het is wel een feit dat het erg lastig is om zonder complete voorbereiding een seizoen lang mee te kunnen. De laatste vijf weken was ik niet goed genoeg, dat weet ik. Maar ik ben 'ingehaald' door het seizoen. Door het missen van de voorbereiding heb ik geen goede basis voor de rest van het jaar kunnen leggen."

Hij kijkt al uit naar het nieuwe seizoen. "Dan kom ik terug om te vlammen, al zal ik me natuurlijk wel eerst in de basis moeten spelen. Maar dit seizoen heb je slechts een glimp van de echte Kazim gezien. Ik moet zowel fysiek als mentaal constanter worden en niet alleen in grote wedstrijden opstaan. Het is de bedoeling dat ik gewoon bij Feyenoord blijf, dus kom volgend seizoen maar gewoon weer naar me kijken. Dan mag je me écht beoordelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen