Real Madrid presenteert volgende week opvolger Ancelotti

25 mei 2015, 21:39   Bijgewerkt: 25 mei 2015, 21:49

Real Madrid heeft niet lang nodig gehad om een opvolger te vinden voor Carlo Ancelotti, die vandaag (maandag) door de Spaanse topclub werd ontslagen. Volgende week hoopt de nummer twee van La Liga al een nieuwe hoofdcoach te presenteren.

Dat liet voorzitter Florentino Pérez weten op de speciaal belegde persconferentie, waarop het ontslag van Ancelotti wereldkundig gemaakt werd. "Volgende week willen wij de naam van onze nieuwe coach aankondigen", zei de voorzitter. Volgens Pérez is het ontslaan van de Italiaanse oefenmeester de beste oplossing voor Real Madrid. "Het was een moeilijke beslissing, vooral voor het bestuur. Maar we zijn niet naar deze club gekomen om makkelijke beslissingen te nemen. Bij Real Madrid zijn de verwachtingen altijd hoog en het is tijd voor een nieuwe impuls."

Rafael Benítez, Jürgen Klopp en Zinédine Zidane zijn volgens Spaanse media de grootste kanshebbers om het stokje van Ancelotti over te nemen. Benítez is de huidige coach van Napoli, terwijl Klopp na dit seizoen afscheid neemt van Borussia Dortmund. Zidane was bij Real al de assistent van Ancelotti.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen