Totti jaagt Lazio-fans tegen zich in het harnas na derbyzege

25 mei 2015, 22:39   Bijgewerkt: 25 mei 2015, 23:46

Francesco Totti heeft de woede van de supporters van Lazio Roma op de hals gehaald. De clubicoon van AS Roma liep na de 1-2 overwinning in de derby van vanavond (maandag) met een speciaal shirt, waarop de woorden 'game over' te lezen waren, provocerend langs de tribunes.

'Jullie praten altijd, maar aan het einde van de rit staan jullie altijd met lege handen', stond op de voorkant van het shirt. Op de achterkant vielen de woorden 'game over' te lezen. Het shirt verwijst daarmee naar de strijd in de top van de Serie A. Door de overwinning heeft AS Roma plaats twee veiliggesteld en is daarmee verzekerd van Champions League-voetbal. Voor Lazio Roma is de derde plek het hoogst haalbare. Die plaats is goed voor de voorrondes van het miljoenenbal. Als de club van Stefan de Vrij volgende week op de laatste speeldag niet verliest van Napoli, eindigt het als derde.

Totti werd in de derby overigens na een uur naar de kant gehaald. Pas in het laatste kwartier van het duel vielen de doelpunten in het Stadio Olimpico.

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen