'Southampton denkt aan Clasie, Feyenoord wil hoofdprijs'

26 mei 2015, 07:39

Als een club Jordy Clasie komende zomer in wil lijven, moet het diep in de buidel tasten. Volgens De Telegraaf is Feyenoord alleen bereid om de middenvelder te laten gaan als het een transfersom die in de buurt komt van het clubrecord ontvangt. Dit record staat nu op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro overstapte naar Liverpool. Het liefst wil Feyenoord Clasie nog één jaar behouden.

De 23-jarige Clasie zelf staat open voor een vertrek uit Rotterdam, liet hij zondag al weten bij FOX Sports. "Ik zit hier nu vier jaar, iedere voetballer heeft de ambitie om stappen te maken. Ik ga niet zomaar weg bij Feyenoord, maar het is wel mogelijk. Ik zie wel wat er gaat gebeuren in de zomer", sprak hij na de nederlaag tegen sc Heerenveen in de play-offs. Hierdoor speelt Feyenoord komend seizoen geen Europees voetbal.

Eén van de gegadigden om Claise over te nemen zou Southampton zijn, de club van manager Ronald Koeman. Bij de Engelse club geldt de Feyenoorder als mogelijke vervanger van Morgan Schneiderlin, die waarschijnlijk de overstap maakt naar een grotere club. Onder meer Arsenal aast al geruime tijd op Schneiderlin.

Het contract van Clasie bij Feyenoord loopt nog drie jaar door, tot de zomer van 2018.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen