Ling over Ajax: "Ga hoofd niet in wespennest steken"

26 mei 2015, 07:56

Als het aan Johan Cruijff ligt, wordt Tscheu La Ling de nieuwe algemeen directeur van Ajax. De voormalig nummer veertien maakt zich sterk voor de komst van Ling, maar 59-jarige oud-international heeft weinig trek in een dienstverband in Amsterdam. Ling is momenteel actief bij AS Trencin in Slowakije.

"En daar heb ik mijn handen vol aan", zegt Ling in AD Sportwereld over zijn werkzaamheden bij Trencin. "Ik heb veel aan Ajax te danken, maar zit niet om een baantje verlegen. Ik zie op dit moment geen rol voor mij. Bovendien kun je allerlei vraagtekens zetten bij de manier waarop het beleid nu uitgevoerd wordt."

Ling verduidelijkt dat hij ook niet zit te wachten op een rol als beleidsmaker bij Ajax. "Ik ga mijn hoofd niet in een wespennest steken", verwijst de Hagenaar naar de interne problemen bij de Amsterdamse club.

Vier jaar geleden werd Ling door Cruijff ook al naar voren geschoven als nieuwe directeur voor Ajax, maar Cruijffs toenmalige collega's van de raad van commissarissen blokkeerden zijn komst destijds.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen