Hiddink rekent bij Oranje toch op herstelde De Vrij

26 mei 2015, 14:24

Hij behoorde niet tot de voorlopige selectie, maar bondscoach Guus Hiddink rekent begin juni tegen de Verenigde Staten en Letland toch op Stefan de Vrij. De verdediger van Lazio is sneller dan verwacht hersteld van een blessure en als een terugslag uitblijft, is hij er in beide interlands gewoon bij.

"Hij is er maandag bij, als alles zondag goed gaat bij zijn laatste competitiewedstrijd", zei Hiddink dinsdag, nadat hij een eerste training afgewerkt had met een 14-koppige selectie, tegen persbureau ANP.

De Vrij kampte met een knieblessure en behoorde om die reden niet tot de voorselectie voor de komende wedstrijden, maar de verdediger herstelde razendsnel. Hij kwam vorige week alweer in actie in de Italiaanse bekerfinale en speelde dit weekend de derby tegen AS Roma. Beide duels gingen verloren en mede daarom is de laatste competitiewedstrijd, tegen Napoli, van groot belang. Lazio moet in dat duel een punt pakken om deelname aan de Champions League veilig te stellen, Napoli staat nu vierde en heeft drie punten minder.

Overigens sloot Hiddink dinsdag uit dat Arjen Robben in aanloop naar de wedstrijden tegen de VS en Letland ook nog aansluit. De aanvaller van Bayern München is te geblesseerd om te kunnen spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen