Sneijder onzeker voor 'VS': "Alles moet wijken voor Letland"

27 mei 2015, 09:18

Wesley Sneijder hoopt gewoon in actie te kunnen komen namens Oranje in de oefeninterland tegen de Verenigde Staten, ook al speelt hij twee dagen daarvoor nog de Turkse bekerfinale tegen Bursaspor. Guus Hiddink, de bondscoach van het Nederlands elftal, vindt het mooi dat Sneijder gedreven is, maar het is nog maar de vraag of de middenvelder zal spelen tegen de VS.

"Bij Oranje staat de komende tweeënhalve week alles in het teken van Letland. Dat geldt ook voor Wesley Sneijder", laat Hiddink weten in De Telegraaf. Hij zal op basis van het belang van Oranje een beslissing nemen. Assistent-bondscoach Danny Blind denkt dat Sneijder wel minuten kan maken, maar de bondscoach weet het nog niet. "Alles moet wijken voor Letland-Nederland. Laten we eerst eens afwachten hoe hij uit die bekerfinale rolt."

Sneijder is 113-voudig international en jaagt op recordhouder Edwin van der Sar, die 130 keer onder de lat stond bij Oranje. "Ik wil spelen, want ik wil dat record", sprak Sneijder, die zich ook wel kans schikken in een rol als invaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen