PEC Zwolle hoopt op PSV'er Locadia: "Je weet het nooit"

27 mei 2015, 10:17

PEC Zwolle heeft de deuren van het IJsseldeltastadion wagenwijd opengezet voor Jürgen Locadia. Mocht de aanvaller van PSV bereid zijn om op huurbasis naar Overijssel te verkassen, dan ontvangen de Zwollenaren hem met open armen. Dat heeft technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover Voetbal International bevestigd.

PEC Zwolle zal haar interesse in Locadia spoedig kenbaar maken bij PSV. Of de 21-jarige speler haalbaar is voor de Johan Cruijff Schaal-houder, moet nog blijken. "Je weet het nooit", stelt Nijkamp. "Zulke jongens kunnen bij ons perfect een jaar rijpen en zich 34 wedstrijden lang ontwikkelen in de spits, in een omgeving met een goede trainer en een goed team. En daarna prima terugkeren naar Eindhoven."

Locadia herhaalde onlangs al zijn wens om te vertrekken bij PSV. "PSV is een geweldige club, ik heb heel veel aan PSV te danken, maar het is een doodlopend spoor. Ik heb er alle begrip voor dat Luuk de Jong eerste keus blijft, maar dan moet ik eerlijk naar mezelf zijn en concluderen dat het voor mij stopt bij PSV", zei de aanvaller, die openstaat voor een buitenlands avontuur. "Ik hoop dat PSV medewerking wil verlenen."

Het is niet de enige activiteit die PEC Zwolle zal ondernemen. Nijkamp zal ook bij Feyenoord proberen om doelman Warner Hahn nog een jaar te huren en wil Sheraldo Becker ook nog een seizoen lenen van Ajax. De vleugelaanvaller wordt sinds de winter gehuurd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen