Lodeweges: "In Nederland voor niemand bang"

27 mei 2015, 16:26

SC Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges ziet de dubbele confrontatie met Vitesse in de finale van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. "Wij zijn misschien de underdog, maar maken absoluut een kans", zegt hij op de clubwebsite.

SC Heerenveen was een ronde eerder te sterk voor Feyenoord en dat zorgt volgens Lodeweges voor nieuwe krachten, ook al hebben zijn spelers 120 minuten voetbal in de benen. Er was afgelopen zondag een verlenging nodig om af te rekenen met de Rotterdamse club. "We stapten in alle opzichten als winnaar van het veld", aldus Lodeweges. "Zo'n resultaat doet wonderen en zorgt voor power. De jongens kijken uit naar Vitesse, hebben er vertrouwen in. We verslaan ook Feyenoord. Tegen Barcelona weet je dat het verschil te groot is, maar in Nederland hoeven we voor niemand bang te zijn."

"Voorin en op het middenveld lopen allemaal goede voetballers. Vitesse is echter ook, net zoals wij dat zijn, kwetsbaar, daar moeten we gebruik van zien te maken", analyseert Lodeweges de tegenstander.

SC Heerenveen speelt donderdag eerst thuis tegen Vitesse, de return is drie dagen later in Arnhem. Lodeweges verwacht dat Sam Larsson in het eerste duel in de basis kan starten, het is nog niet duidelijk of dat ook geldt voor Simon Thern en Joost van Aken. Ze konden woensdag wel weer voluit gaan op de training.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen