'Slechts' gebroken neus voor in elkaar gezakte Matheus

28 mei 2015, 08:35

Het was even flink schrikken, in de finale van de Europa League. De Braziliaan Matheus, speler van Dnjepr Dnjepropetrovsk, zakte in de slotfase van het duel in Warschau in elkaar zonder dat er ook maar een speler in de buurt was. De spelmaker van de Oekraïense club blijkt na afloop 'slechts' zijn neus te hebben gebroken.

Matheus Leite Nascimento, zoals zijn volledige naam luidt, knalde in een luchtduel om de bal tegen Sevilla-speler Aleix Vidal. Hij liep aanvankelijk door, maar stortte even later ter aarde zonder dat er iemand in zijn buurt was. Hij bleef roerloos op het veld liggen, waardoor de spelers en het publiek flink schrokken. De Braziliaan kwam uiteindelijk weer in beweging en werd per brancard van het veld afgevoerd. Hij keerde in de nacht van woensdag op donderdag, na medisch onderzoek, alweer terug naar het spelershotel.

Door het uitvallen van Matheus moest Dnjepr met tien man verder tegen Sevilla, omdat het al drie keer gewisseld had. De Oekraïeners verloren de finale met 3-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen