Fer degradeert weer: "Duidelijk dat ik liever in PL speel"

28 mei 2015, 10:16

Leroy Fer is voor het tweede jaar op rij gedegradeerd uit de Premier League. Vorig jaar wist de Nederlandse middenvelder geen handhaving te realiseren met Norwich City, dit jaar vloog hij eruit met Queens Park Rangers. De 25-jarige international van Oranje hoopt dat hij op het hoogste niveau actief kan blijven en dat andere clubs dus bij QPR voor hem zullen aankloppen.

"Mijn situatie is helder: het is duidelijk dat ik liever in de Premier League speel dan in het Championship", zegt Fer in het Algemeen Dagblad. "Queens Park Rangers zal ongetwijfeld spelers moeten laten vertrekken, want degraderen uit de Premier League betekent ook dat er financieel een forse stap teruggezet moet worden. Maar op dit moment is het echt nog rustig. En eigenlijk is dat wel prima, want ik wil nu vooral met Oranje nog twee sterke interlands afwerken. Daarna gaan we wel kijken waar mijn sportieve toekomst ligt", aldus de oud-speler van Feyenoord, FC Twente en Norwich City.

Er zijn geruchten over een hereniging met Southampton-manager Ronald Koeman te horen. "Ik weet er echt niets van", stelt Fer, die in de slotfase van het seizoen geplaagd werd door een hardnekkige hamstringblessure. Hij kwam nog wel terug en scoorde nog een paar keer. "Die laatste wedstrijden heb ik mezelf weer kunnen laten zien, al was het helaas niet voldoende om degradatie te ontlopen. Het is heel vervelend dat QPR het niet heeft gered. Het was een lastig seizoen, er is heel veel gebeurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen