Hiddink maakt voorlopig nog geen afvallers bekend

Ger
29 mei 2015, 00:16

Guus Hiddink stuurt voorlopig nog geen spelers van zijn voorlopige selectie naar huis. De bondscoach wil bij het Nederlands elftal zo lang mogelijk met een grote groep kunnen trainen. De laatste internationals sluiten pas kort voor het oefenduel met de Verenigde Staten aan.

"We blijven nog wel bij elkaar. Volgende week druppelen er nog spelers binnen. Wesley Sneijder en Jeremain Lens zelfs nog later. Dat houdt in dat deze groep nog wel compleet gaat blijven", aldus Hiddink tegen de NOS. De keuzeheer heeft in totaal dertig spelers opgeroepen voor zijn voorlopige selectie. Hij traint nu voornamelijk alleen nog met spelers uit de Eredivisie. "Ik vind dit heerlijk. Ik voel me een klein beetje een clubcoach. Ik kan de hele week met de jongens werken. Dat zijn heerlijke dagen voor trainers, want dan kan je echt in het team duiken."

Oranje is in voorbereiding op de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland (12 juni). Daarvoor speelt de ploeg van Hiddink vriendschappelijk tegen de Verenigde Staten (5 juni).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen