Aanvoerder FC Twente in de bres voor Schreuder

29 mei 2015, 07:33

De supporters van FC Twente willen dat coach Alfred Schreuder vertrekt, maar de spelersgroep denkt daar heel anders over. Aanvoerder Andreas Bjelland breekt in De Telegraaf een lans voor de trainer. Volgens hem is Schreuder de juiste man om de club uit Enschede ook volgend seizoen te leiden.

"Ik zou in deze situatie geen betere trainer kunnen bedenken", is de duidelijke taal van de 26-jarige centrale verdediger. Bjelland is vol lof over Schreuder. "Hij heeft grip op de spelers en haalt waar nodig de discipline aan. Ik vertrouw hem volledig. Alfred is de man die FC Twente terug kan brengen richting de top."

Bjelland erkent dat FC Twente, met Schreuder op de bank, een teleurstellend seizoen achter de rug heeft. "Natuurlijk, we hebben te weinig punten gepakt. Er is echter zoveel voorgevallen. Met Kamohelo Mokotjo en Hakim Ziyech heeft de club twee goede spelers gehaald na het vertrek van Dusan Tadic en Quincy Promes, maar de trainer is aanvankelijk nog meer versterkingen toegezegd. Ik steun hem volledig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen