Suppoost stopt Seuntjens: "Hij geloofde niet dat ik speler was"

29 mei 2015, 07:43

Een bizar incident na afloop van de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda (0-1). Zo'n tien minuten na het laatste fluitsignaal kwam Mats Seuntjens terug het veld op om meegereisde fans te bedanken, maar hij werd tegengehouden door een overijverige suppoost. Deze zag Seuntjens aan voor een supporter.

"Die man komt naar me toe en zegt dat ik weg moest wezen", zegt Seuntjens in gesprek met Omroep Brabant over het opmerkelijke incident. "Ik denk die man is van het padje, maar hij bleef aandringen. En er stonden ook andere spelers bij het hek, Hakim Borahsasar en Joey Suk. Die mochten wel blijven staan. Ik zeg tegen die man dat ik een speler van NAC ben, maar hij geloofde me niet. Hij kende me niet en dacht dat ik een supporter was die op het veld was gekomen."

Het leidde tot wat duw- en trekwerk, waarna zelfs een politieagent zich ermee ging bemoeien. "Die agent wilde weten wat er aan de hand was en ik vertelde opnieuw dat ik bij NAC speel. Hij geloofde me gelukkig wel en ik mocht dan ook terug. Gelukkig viel het allemaal mee, maar het was wel een rare situatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen