'Pechvogel' Briels krijgt nieuw contract bij Fortuna

29 mei 2015, 09:17

Ondanks een door blessureleed zeer moeizaam verlopen seizoen heeft Jordie Briels een nieuw contract gekregen bij Fortuna Sittard. De 23-jarige middenvelder tekent voor één jaar bij in Limburg.

Technisch manager Charly Chudik van Fortuna Sittard is blij met de nieuwe overeenkomst met Briels. "We zijn heel tevreden dat we Jordie voor nog een seizoen hebben kunnen vastleggen. Afgelopen seizoen was hij echt een pechvogel. Op het moment dat hij in goede vorm raakte gooiden blessures roet in het eten. We hopen dat hij in het nieuwe seizoen weer kan aanhaken op het niveau dat hij voor zijn de blessures haalde. Het is onze verwachting dat Jordie één van de dragende spelers gaat worden", aldus de beleidsmaker.

"Ik ben heel blij dat ik ook komend seizoen weer de kleuren van Fortuna mag verdedigen", vult Briels, dit seizoen 31 keer basisspeler in een competitieduel van Fortuna, zelf aan. "Al hebben we na afgelopen seizoen wel heel wat recht te zetten. Ik wil daarom volgend seizoen echt gaan knallen met mijn teamgenoten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen