Vd Berg flirt met Feyenoord: "Zou niveau wel aankunnen"

29 mei 2015, 15:02   Bijgewerkt: 29 mei 2015, 15:34

Joey van den Berg was dit seizoen één van de sterkhouders van sc Heerenveen. Mede dankzij het sterke spel van de middenvelder maakt de Friese club nog altijd kans op een ticket voor de Europa League. Van den Berg hoopt de overstap te kunnen maken naar een grotere club en heeft wel een voorkeur.

In gesprek met FOX Sports steekt Van den Berg, in 2013 overgekomen van PEC Zwolle, niet onder stoelen of banken dat hij graag ooit het shirt van Feyenoord zou dragen. "Ik vind Feyenoord een mooie club. De passie die de supporters erin brengen... Ik zou er passen en sta er zeker voor open. Ik kan dromen en hopen, maar of het echt gaat gebeuren... Als het aan mij ligt wel. Ik wil het en ik zou het niveau wel aankunnen. Voor de topclubs is het echter minder aantrekkelijk om mij, iemand van 29 jaar, te halen", weet de middenvelder.

Bij Feyenoord dreigt deze zomer een leegloop op het middenveld. Jordy Clasie wil graag hogerop, terwijl ook Lex Immers, Karim el Ahmadi en Tonny Vilhena in de belangstelling staan van andere clubs.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen