Inzaghi ligt niet wakker van mogelijke komst Ancelotti

29 mei 2015, 16:03

AC Milan maakt er geen geheim van dat Carlo Ancelotti de gedroomde nieuwe coach is. De Italiaan vertrekt bij Real Madrid en directeur Adriano Galliani bracht deze week een bezoek aan Spanje om met hem te praten. Filippo Inzaghi, de huidige coach van Milan, rekent er vooralsnog echter op dat hij ook volgend seizoen voor de groep staat. Dat laat hij weten in aanloop naar de laatste competitiewedstrijd, tegen Atalanta.

"Geen enkel probleem", reageert Inzaghi op het onderhoud tussen Galliani en Ancelotti. "De club had me daarvan op de hoogte gebracht. Ik ben Milan zeer dankbaar en heb hier nog een contract. Ik ga er, tot ik iets anders hoor, gewoon vanuit dat ik me met de selectie kan gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen."

Met Inzaghi op de bank maakt AC Milan een uitermate slecht seizoen door, het gaat vermoedelijk als tiende eindigen in de Serie A. De oud-spits weet zeker dat hij het volgend seizoen beter zal doen. "Na tien maanden begrijp ik de ploeg en de werkomgeving veel beter. Ik ben ervan overtuigd dat deze ploeg kan groeien. Als de club besluit om een andere weg in te slaan ben ik AC Milan dankbaar en ga ik ergens anders aan de slag. Zo niet, ga ik mijn uiterste best doen om goed te presteren. Zoals gezegd loopt mijn contract door, ik geef niet op. Ik denk nog steeds dat Milan de perfecte plek voor me is en ik hoop dat ik hier mag blijven werken."

Een rol als assistent van Ancelotti bij AC Milan sluit Inzaghi uit. "Ondenkbaar. Ik ben de coach."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen