Vd Laan: "Wat mij betreft gaan we door met Schreuder"

29 mei 2015, 17:09

De clubleiding van FC Twente heeft bij monde van voorzitter Aldo van der Laan herhaald dat coach Alfred Schreuder mag blijven. De oefenmeester ligt bij de supporters van de club uit Enschede onder vuur vanwege de magere prestaties van de ploeg dit seizoen en een salaris van naar verluidt acht ton. Het bestuur van FC Twente is inmiddels in gesprek met het kamp-Schreuder over de toekomst.

"Op korte termijn verwacht ik duidelijkheid, omdat Alfred op vakantie gaat", aldus Van der Laan bij FOX Sports. "Hij heeft een doorlopend contract. Als je er samen niet uitkomt, moet het afgekocht worden. Maar als dat niet hoeft, dan liever niet. Tenzij Alfred zelf aangeeft er mee te willen stoppen, maar hij heeft duidelijk laten merken dat niet van plan te zijn. Ook wat mij betreft gaan we door. Het is niet zwart-wit, een kwestie van stoppen of doorgaan. We willen er op een goede manier uitkomen."

FC Twente eindigde dit seizoen, mede door zes strafpunten vanwege de grote financiële problemen van de club, op de tiende plaats in de Eredivisie en greep daarmee naast Europees voetbal. De Tukkers konden via het Fair Play-klassement alsnog Europa in, maar zagen daar om financiële redenen vanaf, Go Ahead Eagles heeft dat ticket overgenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen