Heracles Almelo presenteert nieuw 'krachtig' logo

29 mei 2015, 20:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo heeft vanaf vandaag een nieuw logo. Op het digitale thuis van de Overijsselse club is te lezen dat het 'krachtige' beeldmerk 'een brug slaat tussen het verleden, het heden en de toekomst van de club'.

"In een krachtig lettertype siert de naam Heracles de kop van het nieuwe logo", aldus Heracles. "Het gestreepte klassieke zwart en wit vormen in de achtergrond de basis. De naamgever van de club is de Griekse held Heracles. Vanwege zijn kracht, inventiviteit en uithoudingsvermogen werd hij gevreesd door zijn vijanden. Nu, ruim honderd jaar na de oprichting van Heracles Almelo, verdient deze held een plaats in het beeldmerk."

"Heracles is een club met historie. Daarom krijgt het jaartal van oprichting, 1903, een zichtbare plaats in het hart van het nieuwe logo van onze club. Heracles is onlosmakelijk verbonden met Almelo en haar directe omgeving. Daarom hebben de ruiten uit het wapen van Almelo een subtiele plek gekregen in de punt van het logo. De kraakheldere kleur blauw staat voor het water dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van onze mooie regio."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen