Maaskant: "Nog negentig minuten tot het gaatje gaan"

30 mei 2015, 15:59

Na een loodzwaar seizoen is het einde in zicht voor NAC Breda. De Brabantse club speelde dit seizoen al 37 wedstrijden, maar het 38ste duel dat morgen (zondag) op de rol staat is de belangrijkste. NAC ontvangt in de finale van de play-offs Roda JC, waarvan in het heenduel met 0-1 werd gewonnen. Trainer Robert Maaskant is op zijn hoede voor de Limburgers en eist dan ook volledige concentratie van zijn spelersgroep.

Door de zege in Kerkrade is NAC heel dicht bij handhaving, maar volgens Maaskant is de ploeg er nog niet. "Het is nog geen gelopen koers", toont hij zich voorzichtig op de clubsite. "Roda JC zal met volle kracht proberen de 1-0 achterstand zo snel mogelijk weg te gummen. Ik eis dan ook opperste concentratie van mijn spelers."

"We moeten nog 90 minuten tot het gaatje gaan en dit professioneel tot een goed einde brengen. Pas bij een goed resultaat mogen we stellen dat het eredivisieschap van ons is", besluit Maaskant, die zondag weer kan beschikken over Jeffrey Sarpong. De middenvelder is hersteld van een blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen