Otigba baalt van reserverol in Friesland: "Moet meer spelen"

30 mei 2015, 17:25

Kenneth Otigba is niet blij met zijn rol bij sc Heerenveen. Bij de Friese club is de centrale verdediger in de hiërarchie voorbijgestreefd door talent Jerry St. Juste en hij sluit een vertrek uit Friesland dan ook niet uit. Otigba zinspeelt op meer speeltijd.

Hij liet zich in april ontvallen dat hij 'echt heel boos was', toen hij hoorde dat St. Juste de voorkeur kreeg van Dwight Lodeweges. "En de woorden die ik in april sprak, zijn misschien ook wel waar", zegt hij eerlijk in de Leeuwarder Courant. "Maar ik heb besloten me alleen bezig te houden met dingen waarop ik invloed heb. In die zin heb ik bijgeleerd. Ik moet volgend seizoen meer spelen. Daar moet ik mee bezig zijn."

De Hongaar hoeft niet per se weg bij Heerenveen, zo geeft hij aan. "Ik wil hier blijven. Tenminste, als ik veel aan spelen toekom." Celtic heeft al interesse getoond in de verdediger. "Maar concreet is de belangstelling volgens mij niet. Dus houd ik me er niet echt mee bezig", besluit hij.

Zondag begint Otigba waarschijnlijk wel in de basis, in de return tegen Vitesse. Dit omdat Joost van Aken met een hamstringblessure kampt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen