Juventus geeft zege weg, Toni 'Capocannoniere'

30 mei 2015, 20:07

Kampioen Juventus heeft de 2014/2015-editie van de Serie A afgesloten met een gelijkspel. De ploeg uit Turijn gaf zaterdag in de uitwedstrijd tegen Hellas Verona in de slotminuut een overwinning uit handen, 2-2. Juventus speelt volgende week in Berlijn de Champions League-finale tegen FC Barcelona.

Roberto Pereyra bracht Juventus in de 42ste minuut met een fraai afstandsschot aan de leiding in Verona. Luca Toni herstelde kort na de doelwissel het evenwicht. Het betekende de 22ste treffer van het seizoen voor de geroutineerde spits, waarmee hij zich op zijn 38ste - ervan uitgaande dat er zondag geen gekke dingen meer gebeuren - tot Capocannoniere (topscorer) van de Serie A kroonde.

Fernando Llorente leek Juventus met een treffer in de 57ste minuut de winst te gaan bezorgen, maar in blessuretijd kopte Juan Gómez Taleb namens Verona de 2-2 eindstand op het bord. Hij deed dat uit een vrije trap, die werd veroorzaakt door Simone Pepe. De Juventus-speler moest zijn overtreding bekopen met een rode kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen