Uitgerekend Bonaventura leidt Milan langs Atalanta

31 mei 2015, 00:58

AC Milan kan het Serie A-seizoen toch afsluiten met een kleine glimlach. I Rossoneri boekten zaterdag in de laatste speelronde een 1-3 overwinning bij Atalanta Bergamo. Vorige week waren ze in het eigen San Siro al met 3-0 te sterk voor Torino.

Giacomo Bonaventura was met twee doelpunten de matchwinner voor AC Milan. Dat was pikant, omdat de aanvaller afgelopen zomer werd overgenomen van streekgenoot Atalanta. Bonaventura tekende in de 38ste minuut voor de 1-2 en was in de tachtigste minuut ook verantwoordelijk voor de 1-3. Giampaolo Pazzini had Milan in de 36ste minuut uit een penalty langszij gebracht, Daniele Baselli had een kwartier daarvoor de score geopend namens de thuisclub.

Bij AC Milan hadden Nigel de Jong en Marco van Ginkel een basisplaats, de twee Nederlanders speelden de volledige wedstrijd. Urby Emanuelson bleef op de bank bij Atalanta, dat op de veilige zeventiende plaats eindigt. AC Milan sluit af in de middenmoot van de Serie A en greep, voor het tweede jaar op rij, naast een Europees ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen