Nieuw gras voor Gelredome en trainingscomplex Vitesse

31 mei 2015, 17:54

Er komt een nieuwe grasmat te liggen in de Gelredome, het stadion van Vitesse. Voorafgaand aan de finale in de play-offs om Europees voetbal tegen sc Heerenveen heeft de Arnhemse club een overeenkomst gesloten met GreenFields. Naast het stadion wordt ook een aantal velden op de trainingsaccommodatie onder handen genomen.

In de zomerstop wordt er een nieuwe grasmat aangemeten in de Gelredome en op het trainingscomplex Papendal in Arnhem. Op beide locaties wordt het innovatieve hybride natuurgrasveld XtraGrass™ aangelegd. Dat is een combinatie van natuurgras en een backing van geweven kunstgras.

"Om te presteren in topsport moeten alle faciliteiten op en top geregeld zijn. Het afgelopen seizoen liet het veld in GelreDome te vaak te wensen over", stelt Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse, in een persbericht. "Met onze toonaangevende manier van voetballen zijn we gebaat bij een uitstekend natuurgrasveld. Dat veld wordt nu door GreenFields aangelegd. Het is weer een belangrijke stap in de richting van de continuïteit en de realistisch-ambitieuze toekomst van onze club."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen