Excelsior praat al met opvolger voor Dijkhuizen

1 juni 2015, 13:26

Excelsior-directeur Ferry de Haan zegt al in gesprek te zijn met een kandidaat-trainer. De Rotterdamse club is op zoek naar een opvolger voor Marinus Dijkhuizen, van wie eerder op de dag bekend werd dat hij komende zomer overstapt naar de Engelse tweedeklasser Brentford.

"De nieuwe trainer zal niet veel afwijken qua werkwijze zoals we die nu hebben", zegt De Haan tegen RTV Rijnmond. Op namen wil hij niet ingaan, wel laat hij iets los over de profielschets. In de afgelopen jaren koos Excelsior vaak voor een jonge onervaren oefenmeester. "Dat zal nu niet anders zijn. We zullen er geen leeftijdsgrens opplakken, maar er moet een bepaalde ambitie zijn en de werkwijze die wij als club willen nastreven moet overeenkomen met de nieuwe trainer."

Excelsior gunt Dijkhuizen, voor wie een afkoopsom wordt ontvangen, de overstap naar Brentford. Beide partijen kwamen afgelopen winter nog een contractverlenging voor twee jaar overeen. De Haan: "Soms komen er dingen voorbij die exceptioneel zijn en dan moet je eerlijk zijn tegenover elkaar en dat zijn we beide geweest. Brentford heeft voldaan aan hetgeen gevraagd werd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen