De Boer blijft: "Tenzij Ajax niet met hem door wil"

1 juni 2015, 16:16

De naam van Frank de Boer wordt nog altijd veelvuldig genoemd in het Engelse geruchtencircuit, maar de supporters van Ajax lijken niet te hoeven vrezen voor een vertrek van de trainer uit Amsterdam. De keuzeheer zal bijvoorbeeld niet naar West Ham United verkassen, hij blijft gewoon in de Amsterdam ArenA. Dat heeft het management van de coach tegenover FOX Sports bevestigd.

"Frank heeft afgesproken dat hij komend jaar bij Ajax blijft. Dan blijft hij ook echt bij Ajax", geeft zaakwaarnemer Guido Albers aan. "Zo zit Frank in elkaar. Alleen als Ajax zelf aangeeft niet meer met hem door te willen, komen andere clubs in beeld. Maar West Ham heeft zich in ieder geval niet gemeld", stelt de belangenbehartiger van de Ajax-trainer.

De Boer was volgens Engelse media in beeld bij West Ham, waar Sam Allardyce na vier jaar moest vertrekken. Naast De Boer zouden Unai Emery (Sevilla), Slaven Bilic (Besiktas) en Marcelo Bielsa (Olympique Marseille) verder gegadigden zijn. David Sullivan, mede-eigenaar van The Hammers, mikt in ieder geval op de komst van een 'grote naam', zo gaf hij aan.

In februari kwam al naar buiten dat De Boer volgend seizoen ook bij Ajax werkzaam zal zijn, maar daarna werd het spel van Ajax minder herkenbaar en attractief. Bovendien waren er wat perikelen in het technisch hart van de Amsterdamse club. Ondanks de gang van zaken in de tweede seizoenshelft zal De Boer dus bij Ajax blijven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen