Go Ahead houdt Demmers en Schalk in Adelaarshorst

1 juni 2015, 17:55

Ondanks de dramatische degradatie blijft Dennis Demmers de hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De geboren Deventenaar heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract en krijgt de taak om de degradant weer omhoog te helpen richting de Eredivisie. Naast Demmers heeft de Deventerse club ook verlengd met Alex Schalk.

Demmers nam gedurende het seizoen de leiding over van de ontslagen Foeke Booy en heeft een positieve indruk achtergelaten op de clubleiding van Go Ahead. "Wij zijn heel blij dat we Dennis hebben vastgelegd", zegt Adrie Steenbergen, binnen de RvC verantwoordelijk voor de voetbalzaken. De spelersgroep oordeelde volgens de club unaniem positief over het functioneren van Demmers.

De blijk van waardering wordt met een grote glimlach ontvangen door Demmers. "Mijn ambitie is altijd geweest in het betaalde voetbal als hoofdtrainer te werken. Go Ahead Eagles zit als Deventenaar in mijn hart. De afgelopen maanden was het lastig om in zo'n moeilijke situatie terecht te komen en wat er is gebeurd, is kei- en keihard. Maar nu is mijn ambitie zo goed mogelijk te presteren en zo hoog mogelijk te eindigen in het komende seizoen, waarbij het voor een trainer altijd heel fijn is om vanaf de voorbereiding aan een nieuw, goed seizoen te kunnen bouwen."

Tegenover het langere verblijf van Demmers en Schalk staat het afscheid van Sjoerd Overgoor, die naar SC Cambuur vertrekt. "We gunnen hem deze stap en begrijpen zijn keuze voor een langer verblijf in de Eredivisie uiteraard volkomen", aldus Steenbergen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen