Vd Wiel: "Is de bedoeling om bij PSG te blijven"

2 juni 2015, 08:05

Gregory van der Wiel hoopt ook de komende jaren het shirt van Paris Saint Germain te dragen. De rechtsback speelt sinds 2012 in de Franse hoofdstad en zijn contract loopt over één jaar af. Beide partijen zijn in gesprek over een langere samenwerking, geeft de Oranje-international aan in De Telegraaf.

Naar verluidt ligt voor Van der Wiel een nieuw vierjarig contract klaar in Parijs. "Het is de bedoeling bij PSG te blijven, maar we hebben nog geen overeenstemming over een nieuwe verbintenis", zegt hij.

Van der Wiel wacht voorlopig rustig af: "Ik wil me alleen op voetbal - en nu dus Oranje - richten en laat de rest aan mijn zaakwaarnemer over. Het heeft geen zin om me druk te maken. Ik wil in principe verlengen, maar dat gevoel moet wederzijds zijn. En anders kijk ik verder. Ik heb echter vertrouwen in de goede afloop."

Duidelijk is dat de 27-jarige rechtervleugelverdediger geen reden heeft om te willen vertrekken. "Over het wonen hoef ik niemand iets te vertellen: het is een wereldstad. En ik voetbal bij een van de grootste clubs van Europa met de beste spelers van de wereld. Privé en qua voetbal heb ik absoluut niets te klagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen