De Vrij en Vlaar trainen nog apart bij Nederlands elftal

2 juni 2015, 12:11

Ron Vlaar en Stefan de Vrij ontbraken dinsdag nog op de groepstraining van het Nederlands elftal. De twee centrale verdedigers zijn nog herstellende van hun wedstrijden met respectievelijk Aston Villa en Lazio Roma en werkten daarom een individuele training af in Hoenderloo.

De Vrij meldde zich pas maandagavond bij het trainingskamp van Oranje, na de met 2-4 gewonnen wedstrijd tegen Lazio Roma in de Serie A. Vlaar verloor afgelopen zaterdag de finale van de FA Cup met 4-0 van Arsenal. Omdat de verdediger dit seizoen veelvuldig geplaagd werd door blessures, is bondscoach Guus Hiddink voorzichtig met hem. Het is nog niet duidelijk of komende vrijdag in actie zal komen in de oefeninterland tegen de Verenigde Staten.

Er verschenen dinsdag 22 internationals op de training van Oranje. Wesley Sneijder (Galatasaray) en Jeremain Lens (Dinamo Kiev) zijn nog niet van de partij, zij spelen nog de bekerfinale met hun club. Na het treffen met de VS staat op 12 juni de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Letland op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen