'Benitez heeft al voor drie jaar getekend bij Real Madrid'

2 juni 2015, 12:56

Rafael Benitez zal woensdag officieel gepresenteerd worden als de nieuwe coach van Real Madrid. Dat melden diverse media in Spanje. De oefenmeester maakte afgelopen week zijn vertrek bij Napoli bekend en heeft volgens AS al een contract getekend in Madrid. De Spaanse krant stelt dat Benitez zijn krabbel gezet heeft onder een driejarige verbintenis, met een jaarsalaris van vier miljoen euro.

Er wordt gezegd dat Benitez afgelopen maandag arriveerde in Madrid, samen met keepertrainer Xavi Valero, fitnesscoach Paco de Miguel en analist Antonio Gomez. Het is nog niet duidelijk wie de assistent van de nieuwe hoofdtrainer zal worden. Fernando Morientes, oud-spits van Real Madrid en in het verleden onder Benitez speler van Liverpool, is een kandidaat.

Benitez heeft met de leiding van Real Madrid om tafel gezeten om transfers te bespreken. David De Gea (Manchester United), Sergio Agüero (Manchester City) en Marco Verratti (Paris Saint Germain) worden in het geruchtencircuit genoemd. Benitez zal de laatste hand leggen aan het schema van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en zal daarna een korte vakantie nemen.

De nieuwe trainer is al rondgeleid op Valdebebas, het trainingscomplex van Real Madrid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen