Oranje waarschijnlijk met twee spitsen tegen VS

3 juni 2015, 18:21

Het Nederlands elftal speelt in de komende twee interlands, tegen de Verenigde Staten (vrijdag, oefen) en Letland (12 juni, EK-kwalificatie), in een systeem met twee spitsen. Dat meldt de NOS. Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar trainden woensdag allebei mee met de basisploeg.

In maart, tegen Turkije (1-1, EK-kwalificatie) en Spanje (2-0, oefen), speelde Oranje nog in een 4-3-3-formatie. Huntelaar was toen de enige spits, Van Persie miste beide duels vanwege een blessure. In november vorig jaar hadden Van Persie en Huntelaar allebei een basisplaats in de met 6-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland.

Jetro Willems, Ron Vlaar en Stefan de Vrij ontbraken woensdag op de training bij Oranje. De laatste kreeg rust. "Ik ben nu wel fit, maar ik ben er ook een aantal weken uit geweest met een knieblessure. Sindsdien heb ik vier wedstrijden gespeeld, waaronder de bekerfinale, die eindigde na verlenging", aldus De Vrij. Hij verloor twee weken geleden met Lazio de Coppa Italia-finale van Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen