Mihajlovic lijkt nieuwe trainer AC Milan te worden

4 juni 2015, 00:02

Sinisa Mihajlovic lijkt de nieuwe trainer van AC Milan te worden. De 46-jarige Serviër heeft woensdag om de tafel gezeten met eigenaar Silvio Berlusconi en zou al akkoord zijn met de Milanese club. Volgens Italiaanse media wordt de deal deze week nog officieel gemaakt.

Mihajlovic was de afgelopen anderhalf jaar trainer van Sampdoria. De Serviër maakte eerder deze week bekend die ploeg te gaan verlaten. Geruchten deden de ronde dat hij zou overstappen naar Napoli, dat Rafael Benitez naar Real Madrid zag vertrekken. De toekomst van Mihajlovic lijkt dus echter in San Siro te liggen.

Filippo Inzaghi werd afgelopen zomer aangesteld als coach van AC Milan, als opvolger van Clarence Seedorf. De oud-spits kwam met i Rossoneri niet verder dan de tiende plaats in de Serie A, waardoor de club voor het tweede seizoen op rij naast Europees voetbal greep.

Mihajlovic leidde Sampdoria wel naar de voorronde van de Europa League, al was daar wel de uitsluiting van aartsrivaal Genoa voor nodig. Die club kreeg geen licentie van de UEFA omdat het geen stadion voor de thuiswedstrijden wist te regelen. Het eigen Stadio Luigi Ferraris, tevens de thuishaven van Sampdoria, voldoet niet aan de UEFA-eisen. Sampdoria wijkt uit naar het Mapei Stadion in Reggio Emilia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen