Excelsior kiest voor Groenendijk: "Enorm enthousiasme"

Ger
4 juni 2015, 11:20

Excelsior heeft een opvolger gevonden voor de naar Brentford FC vertrokken coach Marinus Dijkhuizen. De Kralingers gaan in zee met Alfons Groenendijk, die zijn krabbel zette onder een tweejarig contract. Tot maart 2015 was hij technisch directeur en trainer bij Universitatea Cluj in Roemenië.

"Excelsior is een club die volop in beweging is en een bepaalde weg is ingeslagen. In mijn ogen is dat de juiste weg en een die bij mij past", zegt Groenendijk op de clubwebsite. "Excelsior heeft niet voor niets afgelopen seizoen zo goed gepresteerd. Ik vind het heel leuk om mijn steentje bij te dragen om die weg te vervolgen. Ik ben niet iemand die het wiel opnieuw gaat uitvinden, maar graag verder gaat op de ingeslagen weg."

"Wij zijn blij dat we redelijk snel na het definitieve vertrek van Marinus een opvolger hebben kunnen vastleggen", aldus algemeen directeur Ferry de Haan. "In de gesprekken die we met Fons hebben gehad straalde hij een enorm enthousiasme uit en hij wilde dolgraag bij Excelsior aan de slag. Hij was erg te spreken over hoe wij het hier bij Excelsior voor elkaar hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen