Bespuugde eurocommissaris krijgt bloemetje van NAC

Ger
4 juni 2015, 12:48

NAC Breda heeft een bloemetje verzonden naar Frans Timmermans. De eurocommissaris werd zondag na de degradatiewedstrijd tussen de Brabantse club en Roda JC bespuugd. Dat gebeurde toen teleurgestelde NAC-aanhangers het uitvak van de Roda-supporters bestormden.

Het clubbestuur van de degradant besloot naar aanleiding van het incident een bos bloemen naar Timmermans - een fervente Roda-fan - te sturen. Wat de politicus betreft had dat echter niet gehoeven. "Als je ergens niks aan kan doen en ook er niet voor verantwoordelijk bent, hoef je ook geen excuses aan te bieden. Dus NAC Breda hoeft zich tegenover mij echt niet te verontschuldigen voor puberaal gedrag van één jongeman", schrijft Timmermans op Facebook. "Dat de club desondanks dit gebaar maakt vind ik getuigen van klasse."

De PVDA'er steekt NAC tevens een hart onder de riem. "Ik weet uit ervaring hoe hard een degradatie aan kan komen, zeker bij een volksclub die zo verbonden is met de stad als NAC met Breda. Daarom wens in NAC en supporters een snelle terugkeer in de eredivisie, waar de club, net als Roda, gewoon thuishoort."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen