NEC legt 'krachtige' Pool op transfervrije basis vast

4 juni 2015, 16:07

NEC heeft een impuls gevonden voor de achterhoede. De Nijmegenaren hebben hun gelederen versterkt met de Poolse jeugdinternational Wojciech Golla, die transfervrij overkomt van Pogo? Szczecin. De 23-jarige verdediger heeft zich voor twee jaar verbonden aan NEC, dat een optie voor een extra seizoen heeft. Dat meldt de promovendus via de officiële website.

Golla is een centrale verdediger, die sinds 2011 onder contract stond bij de Poolse club Pogo? Szczecin. Hij maakte zijn opwachting in alle nationale jeugdelftallen van Polen vanaf onder 16 jaar en bleefde in januari vorig jaar zelfs al zijn debuut voor de nationale ploeg van Polen. In zijn carrière kwam hij al bijna tot 100 optredens in het betaalde voetbal.

"Met Wojciech halen we een krachtige verdediger in huis die sterk is in duels", zegt algemeen directeur Bart van Ingen over de komst van Golla. "Uit onze gesprekken bleek dat hij vol zit met ambitie en zich graag bij ons nog verder wil ontwikkelen. Een jongen met een no-nonsense mentaliteit die goed bij onze club past. Ik ben dus heel erg blij dat hij voor ons gekozen heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen