Actief SC Cambuur geeft Schootstra (20) nieuw contract

4 juni 2015, 16:16

De contouren van de selectie van SC Cambuur voor het komende seizoen worden steeds duidelijker. Jergé Hoefdraad (Almere City FC), Kai Heerings (FC Utrecht) en Sjoerd Overgoor (Go Ahead Eagles) werden onlangs al als aanwinsten gepresenteerd en de Leeuwarders maken nu bekend dat Berend Schootstra volgend seizoen ook nog in Friesland zal spelen. Hij heeft zijn contract met één jaar verlengd, met een optie voor nog een seizoen.

Schootstra werd vorig jaar zomer overgenomen van sc Heerenveen, waar hij in de A1 speelde. Hij wacht nog op zijn officiële debuut voor de hoofdmacht van Cambuur, maar was het afgelopen seizoen al wel een vaste basiskracht in het elftal van Jong FC Groningen/Cambuur.

"Berend is bij SC Cambuur bezig aan zijn eerste seizoen en heeft zich inmiddels opgewerkt tot een volwaardig lid van de selectie", stelt technisch directeur Henry van der Vegt op de clubwebsite. "Dat heeft hij helemaal zelf afgedwongen met zijn kwaliteiten en harde werken. Dat we hem hier nu met een overeenkomst voor belonen zegt dat wij als club veel vertrouwen in hem hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen