Jong Oranje klaar in Toulon: "Zwaar teleurstellend gevoel"

5 juni 2015, 07:56

Voor Jong Oranje zit het prestigieuze Festival International Espoirs de Toulon erop. In de laatste groepswedstrijd tegen Frankrijk ging de ploeg van coach Remy Reijnierse vrijdag met 4-0 onderuit en om die reden greep het, op basis van het doelsaldo, naast een plek in de troostfinale. Als Oranje de nederlaag beperkt had kunnen houden tot 3-0, had het wel verder gemogen naar de strijd om de derde en vierde plaats.

"Dit is ontzettend balen", Reijnierse. Volgens hem was de nederlaag tegen Frankrijk onnodig, zeker met dusdanig ruime cijfers. "We begonnen goed aan de wedstrijd en in de eerste helft waren we beter dan Frankrijk. Het is zonde dat je door twee dode spelsituaties de wedstrijd uit handen geeft. Na de 2-0 was de spirit uit het team en geven we zelfs de tweede plaats in de poule weg. We verlaten het toernooi dan ook met een zwaar teleurstellend gevoel. We hadden de kans de finale te bereiken, maar staan nu met lege handen."

Basis Jong Oranje tegen Jong Frankrijk: Jesse Bertrams (PSV), Sean Klaiber (FC Dordrecht), Derrick Luckassen (AZ), Jordy de Wijs (PSV), Bas Kuipers (Excelsior), Clint Leemans (PSV), Joris van Overeem (FC Dordrecht), Thom Haye (AZ), Elvio van Overbeek (PSV), Rai Vloet (PSV) en Brahim Darri (Heracles Almelo)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen