Geld stroomt binnen voor vrouw Advocaat na actie fans

5 juni 2015, 10:12

Een ludieke actie van Sunderland-supporters zorgt ervoor dat de vrouw van Dick Advocaat het mooist denkbare boeket gaat krijgen. Via crowdfunding hoopten de fans zo'n tweehonderd euro in te zamelen, om daarvoor een prachtig boeket te kopen voor de partner van de coach. Dat is ruimschoots gelukt.

Met het boeket wilden de fans mevrouw Advocaat bedanken voor het feit dat haar man ook komend seizoen manager van Sunderland is. De echtgenote van de coach wilde eigenlijk dat de oud-bondscoach zou stoppen. Met het boeket willen de supporters hun dankbaarheid tonen 'voor nog een jaar de kleine generaal'.

De actie was leverde veel publiciteit op en binnen no-time hadden supporters het beoogde bedrag binnen. De giften voor het boeket stromen binnen en na zeventien uur staat de teller al op ruim 1.800 pond, omgerekend zo'n 2.500 euro. Geld dat overblijft na aanschaf van het boeket, gaat voor vijftig procent naar de Sunderland Foundation of Light en voor vijftig procent naar een door mevrouw Advocaat gekozen goed doel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen