'PSV praat over Rekik en denkt aan Mexicanen'

5 juni 2015, 10:41

PSV hoopt ook de komende jaren te kunnen beschikken over Karim Rekik. Met Manchester City is de club in onderhandeling over een transfer van de centrale verdediger, die de afgelopen twee seizoenen gehuurd werd. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Rekik ligt tot medio 2016 vast bij de Engelse club.

Hoewel Rekik bovenaan het verlanglijstje van PSV staat, kijkt de club ook naar alternatieven. Mocht het niet mogelijk zijn om op korte termijn duidelijkheid te krijgen over Rekik, wil de landskampioen niet blijven wachten. De Mexicanen Diego Reyes en Hector Moreno gelden als alternatieven voor de positie centraal achterin, weet de regionale krant. Reyes speelt voor FC Porto, Moreno staat onder contract bij Espanyol. De 27-jarige Moreno kent de Eredivisie en PSV-directeur Marcel Brands goed, hij speelde in het verleden jaren bij AZ.

Moreno en Reyes kwamen een jaar geleden allebei in actie tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Mexico op het WK. Reyes kwam in Salvador na de eerste helft in de ploeg voor de geblesseerde Moreno.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen