AZ legt 'solide verdediger' Kramer (18) tot 2018 vast

6 juni 2015, 11:14

AZ ziet toekomst in Joris Kramer. De Alkmaarders hebben de achttienjarige verdediger tot medio 2018 vastgelegd, zo meldt de club op de eigen website. Kramer kwam afgelopen seizoen uit in de A1 van de nummer drie van de Eredivisie en hoopt komend seizoen de stap naar de eerste selectie van de club te zetten.

Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart geeft op de clubsite tekst en uitleg over het contractnieuws. "We zijn blij met het vastleggen van Joris Kramer", laat de beleidsbepaler optekenen. "Hij heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Hij heeft de potentie om het eerste elftal van AZ te halen. Kramer is een solide verdediger: sterk in de mandekking en opbouwend goed. Via Jong AZ en trainingen bij de A-selectie kan hij gaan toewerken naar zijn debuut."

Kramer is dolblij met zijn eerste profcontract. "Dit geeft mij een heel goed gevoel. Ik heb de laatste jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt en dit is een mooie beloning. Ik heb het gevoel dat ik tijd en vertrouwen krijg om een vaste waarde te worden in het eerste elftal. De jeugd krijgt écht een kans. Ik wil me tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen direct bewijzen en een plek in de A-selectie veroveren", besluit hij ambitieus.

Het is het tweede contractnieuws in korte tijd bij AZ. Vrijdag maakte de club al melding van het vastleggen van Nick Doodeman. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen