Van Persie over CL-finale: "Tegen Messi kun je niets doen"

6 juni 2015, 11:49

Robin van Persie is benieuwd hoe Juventus in de Champions League-finale Lionel Messi gaat bestrijden. De aanvaller van Manchester United denkt dat Messi nauwelijks te verdedigen valt. "Eigenlijk kun je tegen de genialiteit van Messi niets doen", denkt Van Persie.

Van Persie heeft de genialiteit van Messi met eigen ogen gezien. "Je komt er pas achter hoe goed en vooral hoe snel Messi is wanneer je tegenover hem staat. Dat gebeurde de eerste keer tijdens een Champions Leagueduel tussen Arsenal en Barcelona. Ik geloof dat hij er die wedstrijd ook vier maakte…"

Toen was Van Persie het op een gegeven moment zat. "Ik besloot er een goeie, Engelse tackle uit te gooien. Ik kwam veel te laat. Hij was zo snel dat ik niet eens in de buurt kwam. Ik kreeg geel, terecht. Toen ik later in de wedstrijd nog een halve seconde na het fluitje van de scheidsrechter een bal op doel schoot, kreeg ik mijn tweede geel en kon ik nog vertrekken ook. Dat moment tegen Messi is me altijd bijgebleven", zegt hij tegen De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen