Wouters legt uit: "Feyenoord past beter bij mij dan Ajax"

6 juni 2015, 13:42

Na een kortstondig avontuur bij het Turkse Kasimpasa keert Jan Wouters komend seizoen alweer terug in de Eredivisie. De trainer, die de assistent wordt van Giovanni van Bronckhorst, kijkt uit naar het nieuwe seizoen met Feyenoord. De oud-international denkt dat hij uitstekend past bij de Rotterdamse club.

Op de website van zijn management Wasserman blikt hij terug op de transfer naar Feyenoord, die in april definitief werd. "Toen ik nog onder contract stond bij Kasimpasa kwam Feyenoord. Met alle respect, maar als zo'n mooie club bij mij uitkomt, hoef ik niet lang na te denken. Ik heb mijn contract in Turkije toen direct laten beëindigen, zodat ik me al op het nieuwe seizoen kon richten."

Wouters zag Feyenoord in de laatste fase van de competitie schutteren, waardoor de Kuipbewoners komend seizoen geen Europees voetbal spelen. "Het is spijtig dat ze de play-offs om Europees voetbal nog in moesten. Dat was natuurlijk een flinke teleurstelling en mentaal is dat dan heel zwaar. Tegen sc Heerenveen heb ik wel een strijdbaar Feyenoord gezien."

De ervaren oefenmeester denkt dat hij uitstekend past in Rotterdam. "De samenstelling van de staf, is naast het feit dat Feyenoord een volksclub met geweldige supporters is, de belangrijkste reden geweest om in dit avontuur te stappen. Qua club past Feyenoord bij mij. Als voetballer paste ik qua type voetballer misschien al meer bij Feyenoord dan bij Ajax. Mooi dat ik na de zomer alsnog aan de slag mag in Rotterdam-Zuid."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen