Ierland en Engeland vermaken en scoren niet

7 juni 2015, 16:08

Een oefenwedstrijd tussen Ierland en Engeland heeft zondag weinig spektakel opgeleverd. De wedstrijd in het Aviva Stadion van Dublin eindigde zoals hij begon, namelijk met 0-0.

Een grap van BBC Sport vertelde eigenlijk het hele verhaal van de wedstrijd in Dublin. Halverwege het duel wilde de omroep even samenvatten wat er in de eerste 45 minuten gebeurd was. "Voor het geval je net pas kijkt, hier een overzicht van hetgeen je gemist heb: Ierland heeft aftrapt. En dat was het."

Beide teams leken weinig zin te hebben om er iets van te maken. Het duel stond voor zowel Ierland als Engeland in het teken van komende EK-kwalificatieduels, tegen respectievelijk Schotland en Slovenië. Ritme opdoen en heel blijven, dat leek de belangrijkste opdracht voor het onderlinge oefenduel van zondagmiddag. Dat lukte, waardoor geen van beide bondscoaches een slecht gevoel zal overhouden aan de partij.

Datzelfde zal niet gelden voor de supporters in Dublin, want er viel vrijwel niets te genieten. Ook in de tweede helft waren de hoogtepunten bijzonder schaars, de invalbeurt van Leicester City-speler Jamie Vardy was misschien nog het meest memorabel. Hij maakte een kwartier voor tijd zijn debuut voor Engeland.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen