'Van Marwijk heeft interesse in vacante positie bij België'

8 juni 2015, 08:14

Er gloort mogelijk een nieuwe klus als bondscoach aan de horizon voor Bert van Marwijk. De clubloze oefenmeester werd in het vliegtuig op weg naar de Champions League-finale in Berlijn door door Belgische journalisten informeel gevraagd of hij geïnteresseerd is in het bondscoachschap van België. Van Marwijk reageerde positief, zo meldt de NOS.

Voetbalcommentator Arno Vermeulen ging aan tafel bij het programma Studio Voetbal in op de situatie in het toestel. "Die journalisten doken allemaal op Van Marwijk. Achter Van Marwijk in het vliegtuig zat toevallig mijnheer De Keersmaecker, de voorzitter van de Belgische bond. Er komt een vacature, althans die kans is groot, en ik merkte dat Van Marwijk geïnteresseerd is, het leuk zou vinden om te doen", stelde Vermeulen.

Marc Wilmots, de huidige bondscoach van België, lijkt bij Schalke 04 aan de slag te gaan. Er lijkt zodoende een vacature vrij te komen bij onze zuiderburen. Dick Advocaat werd ook gelikt aan de functie, maar opteerde voor een langer verblijf bij Sunderland. Van Marwijk lijkt een geschikte kandidaat te zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen