Robben hoeft geen versterkingen te zien bij Bayern

8 juni 2015, 11:34

Ondanks de teleurstellende laatste maanden van het seizoen, het mislopen van de Champions League- en de DFB Pokal-finale dringt Arjen Robben niet aan op versterkingen bij Bayern München. Volgens de Nederlandse vleugelaanvaller heeft dat geen zin. "Dat zou volledig ongegrond zijn."

"Als ik de berichtgeving hoor, dan moet ik vaak lachen. Kopen lijkt soms het enige te zijn wat je kan doen", zegt Robben in het Duitse Kicker. "Dat moeten we niet serieus nemen. We moeten realistisch zijn. We zaten in een seizoen na een lang WK en dat was te zien. En toch zijn we nog kampioen geworden met het grote verschil van tien punten. Als je wint is alles geweldig, als je verliest is alles opeens slecht."

Robben beseft wel dat er wat moet veranderen, ten opzichte van de laatste tijd. "We zijn niet kritiekloos, integendeel. We weten dat we niet altijd even goed hebben gespeeld", stelt de Oranje-international, die zelf de laatste serie wedstrijden moest missen wegens blessureleed. "Ik heb voor het komende seizoen nog veel vertrouwen in de ploeg", stelt Robben, die aangeeft dat Bayern de vruchten zal plukken van het feit dat Javi Martinez, Thiago, Franck Ribery, David Alaba en hijzelf weer fit zullen zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen