Villa biedt Vlaar nieuw contract aan, Bent vertrekt

8 juni 2015, 15:15

Ron Vlaar heeft een aanbieding voor een nieuw contract voorgeschoteld gekregen door de clubleiding van Aston Villa. De Nederlandse centrale verdediger heeft een aflopende verbintenis op Villa Park, maar de club uit Birmingham wil hem graag langer aan boord houden. The Villans maken verder wereldkundig dat miljoenenaankoop Darren Bent en Enda Stevens transfervrij zullen vertrekken.

Vlaar geldt als een vaste waarde bij Villa, waar ook Leandro Bacuna op de loonlijst staat. De Nederlandse verdediger ontpopte zich de afgelopen seizoenen tot een rots in de branding bij de Premier League-club, maar werd dit seizoen geteisterd door blessureleed. Momenteel is hij zich met het Nederlands elftal aan het voorbereiden op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland.

Bent werd in januari 2011 voor een recordbedrag overgenomen van Sunderland. Hij scoorde tijdens zijn debuut tegen Manchester City (1-0), maar kon deze droomstart niet het gewenste gevolg geven bij Villa. Hij verdween steeds meer richting de achtergrond naarmate de tijd vorderde en na de komst van Christian Benteke leek zijn rol helemaal uitgespeeld te zijn. Daardoor werd hij verhuurd aan Brighton en Derby County. Laatstgenoemde club neemt hem over van Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen